> Etusivu > Lapinkävijät Owla (Oulun seutu)

Owla

Tunturikerho Lapinkävijät Owla perustettiin 16.12.2006 Oulussa. Juuret ovat vuodessa 1984 jolloin perustettiin Suomen Matkailuliiton alainen Oulun Seudun Lapinkävijät (OSL). Owla toimii Tunturiladun alaisuudessa. Tunturilatu puolestaan on Suomen Ladun alainen järjestö. Liittyäksesi kerhon jäseneksi sinun on ensiksi liityttävä Tunturilatuun. Liittyminen käy kätevästi nettiosoitteessa www.tunturilatu.fi. Tunturilatu on luonnossa liikkuvien ja retkeilyä harrastavien yhdistys, jonka toimialueena on koko Suomi. Paikallistoiminnasta vastaavat tunturikerhot.

Sana Owla tarkoittaa tulvavettä. Se oli Oulujoen suiston kauppapaikan nimi 1300-luvulla. Kerhon toiminnan painopisteenä on vaellus- ja retkeilytoiminta, erätaitojen opastaminen sekä luonnon kunnioittaminen. Tämän kaiken pitävät sisällään Tunturisusiaatteemme http://www.tunturilatu.fi/index.php?sivu=22 . Arvostamme saamelaisuutta ja Kilpisjärven koulu  (Gilbbesjávrri skuvla)  http://www.enontekio.fi/fi/palvelut/koulutus-ja-opiskelu/kilpisjarven-koulu.html on kummikoulumme. Lapinkävijät Owlan toimintaan voit lähteä mukaan koska tahansa. Ota yhteyttä kerhotimikunnan jäseniin, heiltä saat tarkempia tietoja toiminnasta.

Owlan 2016 tiedote on työn alla. Jäsenillemme se tullaan postittamaan vuoden vaihteen tienoilla.

Halutessasi voit pyytää Owlan 2015 tiedotetta postissa lähetettäväksi lähettämällä sähköpostia lapinkavijat.owla(at)gmail.com. Löydät tiedotteemme näiltä sivuilta kohdasta Owlan tiedotteet, tutustu. Loppuvuonna meillä on vielä mahdollisuus viettää Kilpisjärvellä Biologisella asemalla joulua. Tiedot näistäkin löydät sivuiltamme.

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä monenlaisia kursseja, jos kiinnostuit niin kurkkaa

http://www.suomenlatu.fi/suomen_latu/koulutukset/kiilopaan-kurssit/

Hyvää joulun odotusta ja loppuvuotta retkillä 2015!