> Etusivu > Lapinkävijät Owla (Oulun seutu)

Owla

Tunturikerho Lapinkävijät Owla perustettiin 16.12.2006 Oulussa. Juuret ovat vuodessa 1984 jolloin perustettiin Suomen Matkailuliiton alainen Oulun Seudun Lapinkävijät (OSL). Owla toimii Tunturiladun alaisuudessa. Tunturilatu puolestaan on Suomen Ladun alainen järjestö. Liittyäksesi kerhon jäseneksi sinun on ensiksi liityttävä Tunturilatuun. Liittyminen käy kätevästi nettiosoitteessa www.tunturilatu.fi. Tunturilatu on luonnossa liikkuvien ja retkeilyä harrastavien yhdistys, jonka toimialueena on koko Suomi. Paikallistoiminnasta vastaavat tunturikerhot.

Sana Owla tarkoittaa tulvavettä. Se oli Oulujoen suiston kauppapaikan nimi 1300-luvulla. Kerhon toiminnan painopisteenä on vaellus- ja retkeilytoiminta, erätaitojen opastaminen sekä luonnon kunnioittaminen. Tämän kaiken pitävät sisällään Tunturisusiaatteemme http://www.tunturilatu.fi/index.php?sivu=22 . Arvostamme saamelaisuutta ja Kilpisjärven koulu  (Gilbbesjávrri skuvla)  http://www.enontekio.fi/fi/palvelut/koulutus-ja-opiskelu/kilpisjarven-koulu.html on kummikoulumme. Lapinkävijät Owlan toimintaan voit lähteä mukaan koska tahansa. Ota yhteyttä kerhotimikunnan jäseniin, heiltä saat tarkempia tietoja toiminnasta.

Owlan 2015 tiedote on ilmestynyt. Jäsenillemme se on postitettu. Halutessasi voit pyytää sen lähettämällä sähköpostia lapinkavijat.owla(at)gmail.com. Löydät tiedotteemme näiltä sivuilta kohdasta Owlan tiedotteet, tutustu.

Suomen Latu järjestää Kiilopäällä monenlaisia kursseja, jos kiinnostuit niin kurkkaa

http://www.suomenlatu.fi/suomen_latu/koulutukset/kiilopaan-kurssit/

Hyvää retkivuotta 2015!